Вісімнадцятого вересня цього року на кафедральному служінні церкви «Дім Слави Божої», царювала особлива Божа атмосфера. Адже саме у цей день, Бог і всі брати і сестри церкви, гості і запрошені стали свідками благословіння нової Божої сім’ї.

Після помазаного поклоніння, зал стоячи і аплодуючи зустрічав молодят, які зайняли підготовлені їм почесні місця.

Якщо подумати, то церемонії вінчання одинакові, але насправді то не так. Для кожної Своєї дитини наш Батько готує виключно с в о є! Отак, Небесний Батько і приготував для брата Андрія та сестри Катерини, виключно їхнє: незабутнє, чудове, зворушливе, щире, ніжне, радісне і веселе – вінчання.

Пастор Роман проповідував на тему: «По Слову Божому» з Євангелії від Матвія 19:5 і хоч Слово було спрямоване для молодят, проте, усі присутні у залі усвідомили, що Божий інститут – СІМ’Я,  це рішення двох чоловіка і жінки, присвятити свої життя один одному і любити у Божому сенсі цього слова!

А потім, пастор Роман розпочав молитвою шлюбну церемонію.

Гучними оплесками церква привітала молодят на сцені. Були зворушливими молитви батьків, свідків, самих наречених. Сумлінно і щиро молодята обмінялись обітницями і пастор Роман, владою наданою йому Господом – проголосив Андрія  та Катерину чоловіком і дружиною! Молодята обмінялись обручками, а потім, наші молодята приймали благословіння через потужну молитву пастора і церкви – молитву благословіння шлюбу.

Далі молодята приймали свою першу Причасть. А на закінчення церемонії вінчання, пастор вручив молодому голові сімейства їх перший офіційний документ, який підтверджує, що їх шлюб – б л а г о с л о в е н н и й!!!

Щаслива молода пара, приймала вітання братів і сестер церкви і це було надзвичайно зворушливо і радісно!!!


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.