Чи замислювався ти коли-небудь про те, що наповнює твоє життя сьогодні? Чим наповняється твоя душа і чому вона не може насититися? Як часто в своєму житті ти відчував розчарування і самотність? Ти знаєш що не всі люди після смерті знаходять блаженство й щастя? Чи думав ти про те, що чекає на тебе після смерті? Чи готовий ти до відповіді?

Спасіння душі – ось твій пропуск у рай, а Дверима туди є Ісус Христос! Написано: «Я двері: хто ввійде Мною, той спасеться, і ввійде, і вийде, і пасовисько знайде» (Івана 10:9).

Порятунок – дар Божий! Бог любить тебе, і чекає кожен день і кожну хвилину, щоб допомогти тобі, щоб позбавити від кайданів смерті, і дати тобі життя вічне. Він хоче бачити в твоєму житті повноту щаcтя, а не його ілюзію. Дати тобі любов досконалу, а не її тимчасову тінь. Він хоче розділити з тобою твій тягар. Він хоче врятувати тебе!  Ісус помер за тебе, за твої гріхи і воскрес у твоє виправдання. В імені Ісуса Христа дарована сила вирішити всі твої потреби. Відкрий своє серце Ісусу , через молитву покаяння, скажи  Богу ці слова, приклич Його у своє життя!

 

Молитва покаяння
Небесний Отець! В Ім’я Ісуса  я  звертаюся до Тебе від усього серця. Я прошу Тебе, Господь, прости всі мої гріхи. Я розкаююсь  у  своїх  гріхах . Ісус Христос! Я вірю, що Ти Син Божий, Який помер за мене і воскрес у моє виправдання для вічного життя! Ісус! Увійди в моє серце, омий мене Своєю Святою  Кров’ю, зціли і благослови мене! Я визнаю Тебе Ісус за свого особистого Господа і Спасителя  і довіряю Тобі  своє  життя, увійди в моє серце Своїм Духом Святим  назавжди. Нехай  Твоя  охорона буде на  мені  та  моїй  сім’ї.  В Ім’я Отця, Сина і Святого Духа. Амінь.
Ми вітаємо Вас із першим важливим кроком в спасінні своєї душі!