Вже 5 грудня 2021 року, перше кафедральне служіння церкви «Дім Слави Божої» в останньому місяці цього надзвичайно непростого року. Проте, дякувати Богу, який дійсно опікується Своєю церквою: ми разом, у єдності приймаємо церковну Причасть, радіємо новому члену церкви, молимось за тих, хто приносить Богу жертви подяки, ми просто воздаємо Йому хвалу і поклоняємось, переживаючи надзвичайну Господню присутність!

А тепер докладніше. Зима саме сьогодні вступила в свої права! Проте ні мороз, ні сніжок не затримали братів і сестер у своїх справах, ні – всі з трепетом і очікуванням прийшли на служіння.

Радісною і наповненою була хвала Господу!!!

Підбадьорюючими були молитви за дітей і дитяче служіння, за  вирішення потреб, за пробудження у місті Чернівці і спасіння наших рідних, за служіння десятин і пожертв.

А потім всі присутні в залі занурились у глибоке поклоніння Богу, відкриваючи свої серця для дії Духа Святого. Після помазаного, посвяченого поклоніння, вся церква приймала Причасть.

Це була особлива Причасть, тому, що вона була останньою в цьому – 2021 році.  Пастор Роман закликав усіх зосередити свій погляд, розум, емоції на Голгофському Хресті. Тільки там ми можемо отримати очікуване від Спасителя. Тільки у єдності із Ним ми маємо спасіння, вічне життя, зцілення і звільнення, захист від будь якого тиску сил темряви. Пастор моливсь, щоб Бог наповнив цю Причасть силою життя і утвердив кожного присутнього у єдності з Собою.

Потім, пастор запросив трьох сестер, які виявили бажання дати жертву подяки Богу.

Пастор Тетяна подякувала Богу за те, що Він тримає Свою руку над нею і її сім’єю, за усвідомлене спасіння її доньки, за те, що Він вірний в тому що пообіцяв їй звільнення від боргів та зміни на добро всяких ситуацій у її житті. З вірою давала жертву подяки Богу наперед, за утвердження доньки у Бозі, та  остаточне зцілення доньки.

Щирою і відкритою була жертва подяки Богу сестри Валентини. Дякувала вона за 2020 і 2021 роки, вона свідчила, що записані нею плани і цілі на ці роки Бог надприроднім чином виконує. Дякувала за відпочинок за кордоном, про  який вона мріяла і впродовж довгих років молилась, за служіння прославлення, і те що Бог їй довірив служити ведучою солісткою. Дякувала за те, що вона віруюча, яка знає Бога живого у живій церкві і що Бог благословив її віруючими друзями і це класно! Дякувала за те, що Бог посилає в її життя людей яким вона свідкує про Нього, про те який Він чудовий, як Він опікає і веде її по життю.

Сестра Ніна була небагатослівною, однак її подяка підбадьорила всіх: вона дякувала Богу за те, що Він спас її від коронавірусу, зцілив і вона пережила надзвичайну підтримку церкви і молитовну і фінансову, за служіння пастора Домашньої церкви, за реальну опіку яка була потужною для неї у боротьбі з хворобою. Дякувала Богу за те, що Він визначив їй бути саме у нашій живій церкві!

Перед молитвою за сестер пастор Роман, сказав, що ці свідчення сестер, підтверджують, що Бог діє тільки по Своїх законах, і якщо ми в це віримо то ми житимемо в зоні чудес. Жертва подяки завжди показує стан нашого серця – чи вдячні ми, і стан нашої віри. А ще порадив дослухатись свідчень сестри Валі і обовязково написати плани і цілі на 2022 рік.

Далі, церква молилась за нового свого члена – брата Миколу. Радість та посмішка на його устах, свідчили про усвідомлення ним правильності прийнятого рішення – Бог прийде за Своєю церквою –живою та справжньою – «Дім Слави Божої», частинкою, якої він став. Пастор дякував Богу за те, що сьогодні особливо радісна подія ця для дітей і внуків брата Миколи, які твердо вірили у обітницю спасіння татуся і дідуся. Церква щиро підтримувала пастора Романа в молитві за брата Миколу і його плодовите життя для церкви та Царства Божого.

Отаким насиченим на радісні події для церкви, було перше кафедральне служіння церкви «Дім Слави Божої» у останньому місяці 2021 року.


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.