Ми увійшли в літо 2022 року, уже три місяці страшної, вбивчої війни демонічної расєї проти України. Проте, той хто вірить живому Богу, а це наша церква «Дім Слави Божої», не має підстав опускати руки і бути у відчаї – ми віримо, що перемога України у цій війні в Руці Бога, Бог на нашому Боці, тому наші щоденні! молитовні служіння наближають нашу Перемогу.

Саме тому, перше кафедральне служіння  червня очікувалось з трепетом і радістю, бо це служіння церковної Причасті!

У неділю 6 червня,  прославлення було гучне і величне. Це створило обстановку щирої радості зустрічі з Богом. Всі молитви кафедрального служіння були в єднанні. А глибоке і зворушливе  поклоніння наповнило відкриті серця присутніх вдячністю нашому Господу за приналежність до сім’ї Божої. Переживання близькості Бога, ніжність Духа Святого наповнювала кожного в залі. Такий час просто необхідний для кожного християнина, це одна із основних можливостей бути наповненим Божим Духом відчувати мир, радість і любов.

Пастор Роман призвавши Божу благодать, здійснив молитву до Причасті. Роздумуючи над Голгофою, молячись, пастор Роман просив Бога наповнити силою життя, силою Духа Святого кожного хто цього прагне, і щоб кожен отримавши цю Силу отримав зцілення, звільнення, наповнився миром та Божим спокоєм. Усвідомлення досконалості Жертви Ісуса Христа дає впевненість, що наше майбутнє у найнадійніших Божих руках.

Служіння жертви подяки Богу, теж стало підтвердженням, що нашого Всемогутнього Бога  не зупиняє реальність цього світу і спротив сил темряви. Його вухо завжди наближене до наших молитовних прохань, а відповідь Його надходить по вірі нашій!

Даючи жертву подяки Богу, брат Ігор і сестра Ліля свідчили про надзвичайну дію Господа у їх сім’ї. У 2018 року була пожежа на їх складі з товаром, їх бізнесу було спричинено величезний збиток, причому утворився значний борг. Дякуючи навчанню в церкві, щодо Божої мудрості ведення сімейного бюджету та бізнесу, переживши перший стрес, вони в молитві віддали в руки Бога відродження бізнесу. Спланували наявні можливості, розробили план віддавання боргу, знайшли нових постачальників, нові місця збуту, постійна молитва віри і  Бог провів їх через час ковіду і війни, яка триває. Їх жертва подяки Богу, це по факту реальної дії Бога в рік партнерства –  звільнення від боргу, відновлення бізнесу (тіло бізнесу виросло втричі)! З вірою наперед дали жертву подяки за розширення бізнесу, за нові можливості збуту, за постійну присутність Бога в їх житті, служінні і бізнесі.

Брат Андрій, даючи жертву подяки, дякував Богу за церкву «Дім Слави Божої», за пастора, за кожного брата і сестру за те, що для нього це справді сім’я, де він навчився будувати своє життя на Божій основі. Брат свідчив, що його належність до Божої сім’ї і Тіла Господнього дало сил проходити надзвичайно складні ситуації в житті, пережити втрату батька і підтримувати матір в такий складний час. Брат Андрій переконував усіх нас, що якщо ти шукаєш вихід з будь-якої ситуації в Бозі, то єдиний і правильний шлях.

В цьому його підтримав пастор Роман, єдиний вихід який буде правильний є тільки у Бога. Також пастор Роман зауважив, що треба щоб ми правильно себе поводили у скрутних ситуаціях, сім’я Василашко не шукала винним Бога, як Він  допустив такі втрати їх бізнесу, ні – вони в час кризи поступили по Слову Божому і Бог виявився вірним, все покрив і примножив. Пастор і церква одностайно молились благословляючи будівничими словами віри тих хто давав жертву подяки Богу.

Радість цього служіння, продовжила молитва за благословенного брата Олександра, який висловив свою добру волю – стати членом нашої живої Божої сім’ї. Особлива радість у тому, що фактично Сашко народився і виріс у церкві, і немає більшої нагороди батькам, та й і духовній родині, коли наші діти свідомо віддають своє життя Богу. Пастор Роман щиро привітав сім’ю Стречень та роз’яснив для всіх присутніх, життєву необхідність для вічності з Богом, такого рішення. У єдності з пастором Романом всі присутні молились за Олександра, за його життя в Бозі, з Богом, і для Бога, за процвітання всіх сфер його життя і служіння.


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.