Добігає кінця цей 2022 рік, рік коли Україна героїчно стоїть у  страшній і безжальній війні з росією, яка напала своїми дикими племенами з метою знищити українців і спопелити нашу землю. Проте, Бог наш є Богом України і наші молитви наближають перемогу наших Збройних сил у цій війні. Бо як завжди, Він  з нами: оберігає, опікає, захищає, забезпечує, веде, направляє…, і для Нього не має обмежень у часі, днях чи роках. Він завжди поруч!

На першому грудневому кафедральному служінні у єдності і в розумінні Слова Божого та на виконання Ісусового заповіту церква приймала  Причасть.

Схиляючи голови у глибокому поклонінні Господу, кожен член церкви відкривав своє серце перед Богом, щоб бути готовим достойно прийняти останню у 2022 році спільну Господню причасть. «Ранами Твоїми зцілений,

Любов’ю прощений, благодаттю я спасенний. Ніколи не забуду я, що заплачена ціна – Кров Ісуса!» Такі псалми, особливо полонили серця і розуми присутніх. Наш Бог, єдиний Хто замість нас пішов на Хрест і пролив Святу Кров для нашого викуплення.

Пастор церкви Роман Продивус дякував Богу за кожну краплинку Його Крові, яка для нас є очищенням, звільненням і наповненням Божою Силою. Він призвав кожного брата і сестру поклонитись у дусі правди, усвідомлюючи свою повну залежність від Господа. Роздумуючи над Голгофою, молячись, прохаючи Бога наповнити силою життя, силою Духа Святого кожного хто цього прагне, і щоб кожен через цю Силу отримав зцілення, звільнення, наповнився миром та Божим спокоєм. Усвідомлення досконалості Жертви Ісуса Христа дає впевненість, що наше майбутнє у найнадійніших Божих руках.

На цьому кафедральному служінні церква «Дім Слави Божої» молилась за благословіння дитини! Слава Богу! Адже ми віримо, що як написано у Слові Божому, така молитва – благословіння дітей, це саме те, що робив Ісус і що така молитва відгороджує наших дітей від планів і дії сил темряви, ця молитва і таке церковне благословіння буде з дитиною назавжди. Радо вітали сім’ю Капцан Павла і Роксолани, які усвідомлюючи необхідність і важливість такого церковного благословіння принесли свого синочка Марка. Малюк мирно і солодко спав на руках у татуся, а пастор Роман і вся церква щиро молилась, проголошуючи  будівничі слова у життя Марка, адже кожен моливсь, як за своє дитя!

Також зворушливим було служіння жертви подяки.

Брат Андрій дякував Богу за те, що цей рік був надзвичайно складним і при цьому надзвичайно знаковим у його житті. Бог благословив їх шлюб з сестрою Катериною, він мріяв про зростання у житті і служінні і виявився такий  шанс у його житті. Вірою дав жертву подяки за абсолютне зцілення його дружини, і за помазання від Бога у служінні.

Сестра Галина жертвувала з подякою за спасіння, за те, що її ім’я записане в Книгу вічного життя, за церковне служіння –молитва за дітей і онуків, через яке вона бачить реальні зміни і захист життя її дітей і онуків. Дякувала Богу за те, що Він через подругу, яка проживає в США благословляє її. Окремою була вдячність пасторам Роману, Андрію, Ірині, Олександрі, які по особливому підтримали її у ситуації з тим, що чоловік її, який в армії, рахується пропавши безвісті. Дякувала всім, хто приходить на щоденні молитви за Перемогу, бо саме ці молитви оберігають наших воїнів і наближають їх повернення з Перемогою додому. З вірою дала жертву подяки за те, щоб Бог повернув її чоловіка з війни живим, щоб її чоловік виконав план Божого спасіння і служив Йому у церкві «Дім Слави Божої».

Дякуємо Господу за можливість бути в Його присутності і наповнюватись Його любов’ю і силою!


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.