Перше кафедральне служіння церкви «Дім Слави Божої» у жовтні 2020 року не можливо назвати звичайним, бо це служіння Причасті, але не тільки, бо  Господь наповнив його іще рядом радісних подій.

Дякувати Богу, за те, що маємо можливість бути в Його присутності, і враховуючи та виконуючи усі заходи безпеки у зв’язку із карантинними обмеженнями, таки  проводити почергові служіння.

Наше радісне і гучне прославлення і на першому, і на другому служіннях, відкривало серця присутніх для реальної зустрічі з Небесним батьком, а глибоке і щире  поклоніння,  давало можливість кожному виразити Господу свою любов і подяку.

Схиляючи голови у глибокому поклонінні Господу, кожен член церкви відкривав своє серце перед Богом, щоб бути готовим достойно прийняти Господню Причасть.

Що може бути радіснішим, чим поповнення Божої духовної сім’ї?  Пастор церкви Роман Продивус, радо привітав їх та роз’яснив для всіх присутніх життєву необхідність такого рішення для вічності з Богом. Альтернативи членству у церкві немає, це пряме виконання волі Божої, і знаходження під Його захистом. Молитва пастора та  церкви за сестер і братів була щирою, в єдності і з радістю. Церква вітала своїх нових членів подарунками та  оплесками.

         На цих  кафедральних служіннях церква благословляла і молилась за братів і сестер, які у 2020 році закінчили Лідерську школу церкви «Дім Слави Божої». Перед врученням дипломів пастор Роман проповідував з Матвія 28: 19-20  – про суть Божого лідерства. У порівнянні з світським лідером, пастор довів перевагу Божого лідера у світлі виконання плану Божого спасіння та вічності. Кожен випускник піднімався на сцену і під оплески отримував диплома.  Дуже раді за них!


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.