У нашого Господа, для нас є завжди щось, дійсно, особливе і чудове!

Таким було кафедральне служіння четвертого липня цього року. Звичайно очікувана (у перше кафедральне служіння місяця) Причасть, очікувана зустріч з Богом, радісне і запальне прославлення.

Особливими були жертви подяки Богу.

Сестра Лєна принесла Господу жертву подяки, вона була і духовною і сердечною. Попередила, що багато говорити не зможе, бо розридається (так переповнюють її почуття). Дякувала Богу не за те що, а тому що, тому що любить Господа, тому що усвідомлена тим, яка вона цінна в Його очах, що Він завжди поряд і завжди допомагає, відповідає на молитви. Сказала, що її  обзивають «фанаткою Ісуса Христа», а вона і рада цьому.

Сестра Таня була в особливо піднесеному настрої, бо як іменинниця вже отримала молитву благословіння церкви. Дякувала Богу за все у своєму житті, а особливо за те, що Бог Сам вирішує, як благословляти її. Ото і дякувала за чоловіка, якому 81 рік, а Бог через нього забезпечує сім’ю, дякувала за успіхи доньки, за безоплатні путівки на відпочинок двом онукам, і за благословенні відносини з зятем.

Зворушливі слова пастора Галини, яка приїхала з с. Росошани, торкнулись усіх присутніх у залі. Вона дала Богу жертву подяки за те, що Він її вибрав і що вона має відкриття про належність до сім’ї Бога. Просто, Господь через ситуацію в її житті показав, наскільки діти Божі фізично відрізняються від дітей світу. У нас інша доля! Вона дякувала Богу за церкву, за пастора Романа і його посвячене служіння кожному у церкві і зокрема їй, за усіх братів і сестер, які були і є підтримкою для неї. З вірою дала жертву подяки за надзвичайні речі від Господа для процвітання церкви «Дім Слави Божої».

Пастор Роман підтвердив, що дійсно для живого християнина найбільша похвала, коли називають фанатом Ісуса Христа, він щиро молився за сестер і його підтримала вся церква.

Надзвичайне послання Бога через проповідь пастора Романа «Обмін на Хресті» ( Івана 19:30). Останнє слово Ісуса на Хресті –  звершилось! Для нас це означає, що відкритий шлях для обміну на Хресті з Богом. Той хто вірить має необмежені можливості обміняти все своє негативне на все Господнє позитивне.

Тому коли церква схиляла голови перед Богом у таїнстві Причасті, пастор Роман моливсь, щоб кожен вірою здійснив цей обмін. Наповнився вічним життям. Причасть це духовний акт єднання з Господом і Його сім’єю. Перебуваючи у глибокому поклонінні Господу, кожен член церкви відкривав своє серце перед Богом, щоб бути готовим достойно прийняти Господню причасть.


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.