Ось вже  3 грудня 2023 року, і очікуване перше кафедральне служіння церкви «Дім Слави Божої» в останньому місяці цього надзвичайно непростого, воєнного і драматичного року для нашої України.

Проте, дякувати Богу, який дійсно опікується Своєю церквою: ми разом, у єдності приймаємо церковну Причасть,  молимось за тих, хто приносить Богу жертви подяки, ми просто воздаємо  Йому хвалу і поклоняємось, переживаючи надзвичайну Господню присутність!

А тепер докладніше. Зима вступила в свої права! Проте погодні умови  не затримали братів і сестер у своїх справах, ні – всі з трепетом і очікуванням прийшли на служіння.

Радісною і наповненою була хвала Господу!!!

Підбадьорюючими були молитви кафедрального служіння, але особливою була молитва  за Перемогу України в цій війні та пробудження у місті Чернівці і спасіння наших рідних!

А потім всі присутні в залі занурились у глибоке поклоніння Богу, відкриваючи свої серця для дії Духа Святого. Після помазаного, посвяченого поклоніння, вся церква приймала Причасть.

Це була особлива Причасть, тому, що вона була останньою в цьому – 2023 році.  Пастор Роман закликав усіх зосередити свій погляд, розум, емоції на Голгофському Хресті. Тільки там ми можемо отримати очікуване від Спасителя. Тільки у єдності із Ним ми маємо спасіння, вічне життя, зцілення і звільнення, захист від будь якого тиску сил темряви. Пастор моливсь, щоб Бог наповнив цю Причасть силою життя і утвердив кожного присутнього у єдності з Собою, утвердив в Перемозі від Бога.

Потім, пастор запросив тих, хто виявили бажання дати жертву подяки Богу.

Сім’я Бурдяків  подякувала Богу за те, що Він тримає Свою руку у їхньому житті і служінні, за Його вірність і супровід у всіх життєвих ситуаціях упродовж року, за благословенний відпочинок і успіх дітей, за благословіння шлюбу сина Павла і поповнення сімейства донькою Олександрою,  за служіння церкви – молитва за Перемогу, як змогу долучатись до духовного відвоювання України і пробудження.  З вірою давали жертву подяки Богу наперед, за 100% зцілення Андрія, за спасіння рідних, за успішне вирішення тих викликів, які ще є в цьому році, і за благословіння Перемогою як України, так і особистих.

Сестра Софія була зворушена, але її подяка підбадьорила всіх: вона дякувала Богу за те, що вона Його дитя, що вона в церкві Живого Бога, що її родина поповнилась прекрасною онучкою, що Бог не запізнився з відповідями на молитви і благословив зціленням і підтримкою її рідних сестер, а також по молитвах спас життя чоловіку молодшої сестри, і благословив успішними операціями. Дала з вірою подяку за спасіння самих близьких, рідних, за Перемогу і відродження України, де будуть жити у Божому забезпечені діти і онуки.

Щирою і відкритою була жертва подяки Богу сестри Надії. Вона дякувала Богу, за Його надприроднє забезпечення її прохань до Нього. Свідчила, що в цьому році переконалась, який Величний Бог, бо дає набагато більше, чим вона думала. Дякувала, за те що Бог змінює її серце, характер, дякувала за батьків, брата і його дружину, за Домашню церкву, за пастора  і за духовну родину, які завжди поруч і завжди є підтримка. З вірою наперед, дала жертву подяки Богу за успішне закінчення магістратури: успішну здачу екзамену-тесту і отримання диплому в цьому році.

Перед молитвою за брата і сестер пастор Роман, сказав, що ці свідчення, підтверджують, що Бог діє по Своїх законах, що Бога не потрібно обмежувати, а просто довіряти Йому, і тоді житимемо в зоні чудес. Бога не змінює наші приношення, таке служіння тільки дає нам шанс показати Богу свою безмежну довіру свого життя саме Йому. Жертва подяки завжди показує стан нашого серця – чи вдячні ми, і стан нашої віри чи ми дійсно уповаємо на Нього. Пастор і церква молились за те, щоб кожен з благословенних, які дали жертву подяки Богу реально прийняли всі відповіді від Господа та Його благословіння по благодаті.


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.