На кафедральному служінні церкви «Дім Слави Божої» у неділю 03.03.2024 року,  прославлення було гучне і величне. Це підтвердило обстановку щирої радості зустрічі з Богом. Глибоке і зворушливе  поклоніння наповнило відкриті серця присутніх вдячністю нашому Господу за приналежність до сім’ї Божої. Особливою була духовна атмосфера коли служіння прославлення, церковний хор і всі присутні співали нову пісню поклоніння! «Хвали душа моя Господа, Хай співає серце моє…». Це справді звучали серця!

Призвавши Божу благодать Пастор Роман, здійснив молитву до причасті. Роздумуючи над Голгофою, пастор говорив, про те, що без цієї Жертви ми б не мали ні спасіння, ні зцілення, ні звільнення. Кожен повинен точно усвідомлювати досконалість Жертви Ісуса Христа та мати впевненість, що наше майбутнє у найнадійніших Божих руках. І кожен хто приймає причасть наповнюється Його життям, Дух Святий торкається: омиваючи, очищуючи,  і натомість наповняючи Своїм миром,  любов’ю і силою щоб протистояти тиску сил темряви через війну, хвороби, проблеми.

Атмосферу наповненості Славою Божою цього зібрання, продовжувало служіння жертви подяки Богу. Сестра Тетяна пояснила, що вдячна Богу перш за все за те, що вибрав її і за спасіння. За милість Бога щодо отримання нею відкриття про вічність і суть спасіння. Тому з вірою давала жертву подяки за спасіння батька і брата, за вогонь Духа Святого до служіння і євангелізації,  і за відповідь Бога на її молитви. Молитва пастора Романа і церкви за сестру була сильною і об’єднаною.

Уся церковна родина благословляла і молилась за нового члена церкви. Сестра Людмила висловила свою добру волю стати членом нашої живої Божої сім’ї. Пастор Роман радо привітав її та роз’яснив для всіх присутніх, життєву необхідність для вічності з Богом, такого рішення. Пастор говорив, про те, що Бог утворив церкву і Він прийде саме за нею, бо так сказав  у Своєму Слові. Це не дискусійне питання, це питання життя у вічності про яку мріє кожен справжній християнин і тому, всі присутні раділи за сестру,  яка усвідомлюючи Божі істини стала членом Тіла Христового. Молитва була потужною і одностайною!


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.