На перше липневе кафедральне служінні церкви «Дім Слави Божої», духовна сім’я прийшла з готовими серцями для зустрічі з Батьком і для того, щоб у єдності і в розумінні Слова Божого та на виконання Ісусового заповіту приймати  Причасть.

Церква хвалила Бога, і мала  особливий час  поклоніння. Слово, яке Бог дав нам через проповідь пастора Романа «Хто буде спасенний» з Євангелії від Марка16:15, чітко окреслило що спасіння, це народження від води і Духа. Пастор пояснив від чого спасатися треба людині і як не бути засудженим. Категоричність Слова Божого є безумовна, тому, що це пряма мова Ісуса Христа – увірувати і охриститися! З аргументами із Біблії пастор Роман довів, людина на землі живе один раз, і їй призначено вмерти, а потім суд, і щоб не бути засудженим у вічності,  тут на Землі людина вибирає де їй бути в раю, чи в аду.

У молитві до Причасті,  пастор дякував Богу за кожну краплинку Його Крові, яка для нас є очищенням, звільненням і наповненням Божою Силою. Він призвав кожного брата і сестру поклонитись у дусі правди, щоб  Господь допоміг пізнати істину, наповнитись силою Духу Святого, щоб успішно протистояти тиску сил темряви через війну, проблеми, хвороби і у бадьорості досягти перемоги.


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.