16 червня цього року кафедральне служіння церкви «Дім Слави Божої» було наповнене атмосферою радості і святковості. Саме у цей день ми прийшли не тільки на зустріч з Небесним Батьком, а й долучитись до привітань наших  благословенних братів із  Днем батька!

Всіх чоловіків зустрічали з усмішками і побажанням найкращих Божих благословінь. Такими ж приємними і наповненими урочистістю були хвала Богу, молитви і помазане поклоніння.

Підготовлене відео – інтерв’ю, де наші дітки розказували про своїх татусів, про те, що люблять їх, і висловлювали їм побажання – розтопило серця всіх присутніх. Це було зворушливо, повчально і пам’ятно!

Молитва пастора Романа за благословенних братів церкви,  і проповідь «Відповідальний» були дуже сильним духовним підбадьоренням братам і всім хто слухав, що кожен чоловік не повинен боятись слова відповідальність, навпаки, той хто буде відповідальним, той буде авторитетним для дружини і дітей, той  буде успішним у виконанні волі  Бога, яку Він визначив для чоловіка на Землі.

Гарне видалось свято! Крім того, наші брати і великі і маленькі отримали приємні  подаруночки.

 


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.