here numerology life path 36/9 december 15 tarot card click the following article number numerology calculator
Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

.

  • "Від доброго слова - змінюється настрій, а від мудрої поради - життя" -
  • "Істинно могутній той, хто перемагає сам себе" -
  • "Там, де закінчується терпіння - приходить витривалість" -
  • "На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади" -
  • "Господь - Твердиня мого життя" -
  • "Щоб дійти до мети, треба насамперед іти" -
  • "Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім." -   (Дії 16:31)
  • "...Я прославлю дім слави Своєї !" - (Ісаї 60:7)


Кафедральне служіння 06.10.19

PDFДрукE-mail

   Радість за нових членів церкви, підбадьорююча і натхненна Духом Святим жертва подяки, глибоке і помазане Причастя, церковне благословіння дітей, саме таким насиченим важливими подіями відбулось кафедральне служіння церкви «Дім Слави Божої» - 6 жовтня 2019 року .
   Уся церковна родина благословляла і молилась за нових членів церкви -   сестер Ірину і Роксолану. Пастор Роман проповідував, про те, що Бог утворив церкву і Він прийде саме за нею, бо так сказав Він у Своєму Слові. Це не дискусійне питання, це питання життя у вічності і тому, всі присутні раділи за сестер, які усвідомлюючи Божі істини висловили своє бажання стати членами церкви живого Бога – «Дім Слави Божої». Після сильної об’єднаної молитви, під оплески залу,  сестри приймали подарунки та квіти від церкви.
   Служіння – жертва подяки Богу було потужним!
   Сестра Лєна, жертвувала  по факту: два місяці тому, вона з вірою дала жертву подяки Богу за те, щоб невтішні діагнози лікарів щодо її синочка Тимура не справдились. І от будучи за кордоном, вони були у 4-х спеціалістів, які не підтвердили жодних діагнозів! Синок здоровий і розвивається прекрасно! Дякувала за старшого сина, який навчається в магістратурі і з вірою за успіхи її та її дітей.
   Жертвувала Богу сестра Галина по факту, дякуючи за те, що Бог не допустив загибелі її меншої доньки у ДТП, в якій загинула людина. Сестра стверджувала, що усвідомила, наскільки серйозні молитви батьків за дітей, і якщо це молитва віри то Бог завжди на місці! І ще нагадала, що церковне служіння - молитва за дітей і онуків реальне і в дії. Дякувала за перерахунок пенсії. З вірою давала жертву подяки за спасіння чоловіка і меншої дочки, за зцілення тітки, за успішну роботу старшої доньки у християнському оркестрі.
   Приголомшливою була жертва подяки сестри Ірини. Вона сказала, що у церкві вона тільки один рік, але так ніби прожила життя гідне і добре. Що відбулось за цей рік: вона усвідомила, що таке спасіння, Бог звільнив її від залежності, вона офіційно вийшла заміж, прийняла Водне Хрещення, стала членом церкви, завагітніла і народила здорову дитину. Господи, який Ти чудовий! Упродовж вагітності лікарі просто вимагали від неї переривання вагітності із-за перспективи народити хвору дитину і самій втратити здоров’я, але сестра віддала все в руки Бога. Їздила до столиці, консультувалась, там народжувала і Бог виявився вірним – дитя здорове і чудове!
   Жертва подяки брата Миколи була зворушливою. Літній, сивочолий чоловік дякував Богу за те, що Бог його вибрав і спас від гріхів, неправильних думок, за збереження в цілісності його родини (5 дітей). Брат з вірою наперед дав жертву подяки за спасіння свого дому, за надприроднє зцілення старшого сина від тяжкої хвороби. А також за 17 років, які йому залишилось до 100 у крепості і силі!
   Пастор Роман сказав, що він завжди з нетерпінням очікує цих «міні проповідей», котрі в маленьких свідченнях, відкривають Живого Великого Господа, якій вірний і діє завжди. У єдності і з любов’ю пастор і церква молились за сестер і брата, благословляючи і проголошуючи будівничі слова віри в їх життя, просячи у Бога милості на виконання їх молитов.
   На цьому зібранні відбувалась молитва церкви  «Дім Слави Божої»  за благословіння дітей. Це особливе служіння, воно завжди помазане, і по особливому чуйне, бо кожен із вірою молиться, як за свою дитину. Саме такою була молитва за Володимира. Сестра Анжела віруючи в Слово Боже та безпосередньо  виконуючи Його, привела на благословіння свого синочка. У молитві за нього наша церква посвячувала Володимира Небесному Отцю і всі одностайно просили милості та благодаті для його  духовного, душевного, фізичного життя. По закінченню молитви, пастор Роман вручив сестрі свідоцтво про здійснення церковного благословіння Володі.
   Перше кафедральне служіння місяця – це служіння церковної Причасті. Пастор Роман дякував Господу за викуплення нас від смерті за гріх, за те, що нас очікують Небеса,за вічність із Ним. Пастор моливсь, закликав всіх підготувати серця, і просив Бога, щоб кожен хто прийматиме Тіло і Кров Ісуса Христа, наповнився Його життям. Щоб Дух Святий торкнувся кожного в цьому залі, омив, очистив, забрав гріх і натомість наповнив Своїм миром, силою, любов’ю.



Пастор церкви






Поетична сторінка


Розкрий свій поетичний талант

Голосування.

Чи допоміг Вам, наш сайт пізнати Слово Боже

 

 



скачать часы для сайта
На даний момент 44 гостей на сайті

Календар подій

 лис   грудень 2019   січ

пвсчпсн
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Біблія

Голосування

Як Ви оцінюєте наш сайт?

 

 

 


Ми на вашому сайті






Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU