here numerology life path 36/9 december 15 tarot card click the following article number numerology calculator
Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

.

  • "Від доброго слова - змінюється настрій, а від мудрої поради - життя" -
  • "Істинно могутній той, хто перемагає сам себе" -
  • "Там, де закінчується терпіння - приходить витривалість" -
  • "На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади" -
  • "Господь - Твердиня мого життя" -
  • "Щоб дійти до мети, треба насамперед іти" -
  • "Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім." -   (Дії 16:31)
  • "...Я прославлю дім слави Своєї !" - (Ісаї 60:7)


Кафедральне служіння 01.09.19

PDFДрукE-mail

   Перше кафедральне служіння осені, а цього року саме 1-го вересня, завжди насичене подіями, адже це і Причастя, і служіння жертви подяки Богу і ще молитва церкви за наших вихованців, учнів, студентів – ми так віримо, що молитва церкви це особливе Боже благословіння !
   Серця присутніх для реальної зустрічі з Небесним батьком, відкрило радісне і гучне прославлення, а глибоке і щире  поклоніння дало можливість кожному виразити Господу свою любов і подяку.
   Щирими були жертви подяки Богу від сестер Валі, Анжели, Міли та брата Андрія.
   Сестра Валя дала жертву подяки Богу, зате що вона є Його дитям, за успішне навчання, здачу випускних екзаменів. З вірою наперед, дякувала Богу за спасіння її батька і друзів.
   Даючи жертву подяки Богу,  сестра Анжела дякувала Господу за її реальну належність до Божої сім’ї, що вона використала свій шанс народження згори , що Бог задумав її служіння у живій Своїй церкві. З вірою наперед вона дякувала Богу за спасіння ойкосу і рідних.
   Жертва подяки пастора Андрія була зворушливою і надзвичайно особистою. Брат дав жертву подяки Богу по факту за те, що Бог справді є, за те, що Він подарував йому другий раз життя (брат переніс обширний інфаркт), за церкву, за пастора, за кожного хто підтримав його сім'ю молитвами  і фінансами. Останнє слово за Богом, ми повинні просто довірятись Йому і не сумніватись, що Він завжди поруч. З вірою пастор Андрій дав жертву подяки за швидку реабілітацію і успішну адаптацію до нових умов.
   Сестра Міла дякувала Богу по факту за успішну і надскладну операцію зубів, і що Бог благословив, що все зроблено якісно, імпланти прижились і що їй комфортно. З вірою наперед дякувала Богу за спасіння дітей, остаточне зцілення коліна, за благополучну вагітність і народження здорового онука, бо рада тому, що знову буде бабусею.
   Пастор Роман прокоментував, принесені жертви подяки, він дав привід усім подумати над тим, що їм принесла віра в Бога. Бо, наголосив пастор Роман, ці хто на сцені привели приклади того, що їм дала віра в Бога: комусь успішне навчання, комусь другий день народження, комусь усвідомлення, що було б, як би не використала шанс народитись згори… Потім церква і пастор  у єдності і наповненні силою Духа Святого молились за брата і сестер, які принесли  жертву подяки.
   Призвавши Божу благодать Пастор Роман, здійснив молитву до Причасті. Роздумуючи над Голгофою, пастор говорив, про те, що без цієї Жертви ми б не мали ні спасіння, ні зцілення, ні звільнення. І кожен хто приймає причасть наповнюється Його життям, утвердженим і сильним. Дух Святий торкався усіх: омиваючи, очищуючи,  і натомість наповняючи Своїм миром, силою, любов’ю.
   Благословінням на цьому кафедральному служінні, була молитва за випускників недільної школи Роксолану і Олександра. Спочатку Наталя Дмитрівна  привітала їх, надала слово учням недільної церковної школи, які гарними віршованими словами, говорили побажання випускникам. А вже потім і Роксоланка і Сашко дякували Богу, церкві, служителям дитячого служіння за чудові роки навчання у церковній недільній школі. Старший служитель дитячого служіння Наталя Дмитрівна молитвою благословила їх і вручила їм  дипломи.
   Потім вся церква молилась за всіх дітей. Діти кожної вікової категорії виходили на сцену і пастор Роман молився за кожну дитину благословляючи. Відбулась і молитва за вчителів-служителів і помічників дитячого служіння, адже успішним не було б це служіння без їх кропіткої праці, терпіння, витримки і любові. З першим вересням!



Пастор церкви






Поетична сторінка


Розкрий свій поетичний талант

Голосування.

Чи допоміг Вам, наш сайт пізнати Слово Боже

 

 



скачать часы для сайта
На даний момент 20 гостей на сайті

Календар подій

 лис   грудень 2019   січ

пвсчпсн
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Біблія

Голосування

Як Ви оцінюєте наш сайт?

 

 

 


Ми на вашому сайті






Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU