here numerology life path 36/9 december 15 tarot card click the following article number numerology calculator
Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

.

  • "Від доброго слова - змінюється настрій, а від мудрої поради - життя" -
  • "Істинно могутній той, хто перемагає сам себе" -
  • "Там, де закінчується терпіння - приходить витривалість" -
  • "На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади" -
  • "Господь - Твердиня мого життя" -
  • "Щоб дійти до мети, треба насамперед іти" -
  • "Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім." -   (Дії 16:31)
  • "...Я прославлю дім слави Своєї !" - (Ісаї 60:7)


19 - та річниця церкви

PDFДрукE-mail

   Червень 2019 року для церкви «Дім Слави Божої» особливо насичений на події. На першому кафедральному служінні ми мали церковне Причастя, а сьогодні 09.06.2019 ми святкуємо День народження церкви, нам 19 років! Радісним є той факт, що святкування 19 річниці відбувається у День сходження Духа Святого і утворення Божої Церкви, але не тільки тому, це було неординарне служіння.
   У передсвятковий час, з четверга, церква перебувала у пості з тим, щоб святкове служіння, яке Бог визначив як служіння зцілення і звільнення відбулось у потужній Божій зціляючій і звільняючій присутності. Кожен готував своє серце і піднімав рівень віри, щоб отримати по вірі те, що просить у Бога.
   Пастор церкви «Дім Слави Божої» Роман Продивус, розпочав служіння молитвою подяки і благословіння і для відкриття святкового служіння запросив на сцену церковний хор. Наш хор був на висоті, запальні пісні супроводжувались оплесками залу і Божа атмосфера наповнила зал.
   Спочатку було об’єднане з хором прославлення і хвала. Всі присутні наповнювались  потужною бадьорістю і радістю.
   Потім,  все продовжувалось щирими привітаннями, які пастор Роман з дружиною Наталею, приймали від пастора домашньої церкви с.Росошани Галини, пастора дочірньої церкви м. Борщів (Тернопільська область) Мар’яна, та пастора Івана, який вітав від усієї церкви «Дім Слави Божої» та моливсь за благословенну сім'ю Продивус, які посвятили  свої життя служінню Богу.
   Пастор Роман щиро подякував усім за привітання, а найбільше дякував Богу, який завжди є Головним у Своїй церкві «Дім Слави Божої».
   Приємним було вручення сестрам з домашньої церкви с. Росошани, дипломів про закінчення ними Школи Служителів, і вони за свої труди, були винагородженні спільною церковною молитвою і оплесками.
   З нагоди свята, пастор Роман здійснив рукопокладення сестри Лілі і брата Івана на служіння пасторами домашніх церков. О! це завжди подія не тільки в житті тих хто рукопокладається. Це подія для сієї церкви. Молитва була сильною і Дух Святий накрив Своєю хвилею весь зал.
   А потім було поклоніння… Це теж був час, який складно описувати словами. Бо хіба можливо передати ту духовну атмосферу, коли переповнений зал поглинула Божа присутність, і слова псалмів просто поринали до самих глибин сердець. які готувались до Божого дотику.
   Саме про «Дотик віри» проповідував пастор церкви з Євангелії від Матвія 5: 24-27, 31, про кровоточиву жінку, яка хоч і фізично доторкнулась до одягу Ісуса, але, ще до цього дотику вона повірила, про те, що Ісус зцілить її. Ісус Христос, відчув не фізичний дотик, а дотик віри.
   А потім все, що відбувалось в залі церкви, було під виключним керівництвом Духа Святого. Люди виходили на молитву і пастор церкви Роман моливсь за кожного, даючи змогу кожному, здійснити дотик віри до Ісуса. Ще раз повторимось, що духовні процеси не можливо змальовувати словами, і притому, кожен мав індивідуальну зустріч. Потужний наш Бог, творить потужні речі! От таке чудове День народження, де кожен отримав по вірі – подарунок від Бога!



Пастор церкви






Поетична сторінка


Розкрий свій поетичний талант

Голосування.

Чи допоміг Вам, наш сайт пізнати Слово Боже

 

 



скачать часы для сайта
На даний момент 31 гостей на сайті

Календар подій

 сер   вересень 2019   жов

пвсчпсн
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Біблія

Голосування

Як Ви оцінюєте наш сайт?

 

 

 


Ми на вашому сайті






Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU