here numerology life path 36/9 december 15 tarot card click the following article number numerology calculator
Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

.

  • "Від доброго слова - змінюється настрій, а від мудрої поради - життя" -
  • "Істинно могутній той, хто перемагає сам себе" -
  • "Там, де закінчується терпіння - приходить витривалість" -
  • "На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади" -
  • "Господь - Твердиня мого життя" -
  • "Щоб дійти до мети, треба насамперед іти" -
  • "Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім." -   (Дії 16:31)
  • "...Я прославлю дім слави Своєї !" - (Ісаї 60:7)


Кафедральне служіння 07.04.19

PDFДрукE-mail

   У нашого Господа, для нас є завжди щось, дійсно, особливе і чудове! Таким було кафедральне служіння церкви «Дім  Слави Божої» - сьомого квітня цього року . Звичайно очікувана (у перше кафедральне служіння місяця) Причасть, очікувана зустріч з Богом, радісне і запальне прославлення.
   Особливими були жертви подяки Богу. Першою жертву подяки Богу давала сестра Ангеліна, за спасіння, служіння і членство у церкві всієї її сім’ї. Вірою наперед давала жертву подяки Богу за звільнення від боргів, повну реконструкцію дому і підвищення заробітної плати.
   Зворушливою була жертва подяки Богу сестри Галини. Вона проходила непростий час у її сім’ї (догляд за лежачими хворими родичами), і саме за вірність Бога при спокусі випробуваннями (вона у дусі і душі була готова), за реально проявлену любов пастора, його молитви  і братів та сестер церкви. Коли померла її мама, то вона не була у розпачі, а твердо знала, що у Ісусі Христі вона не сирота. З вірою дала жертву подяки Богу за мирний сон і вздоровлення родички.
   Дякувала Богу за належність до Його сім’ї сестра Олена. Молитви пастора Романа і церкви назвала «екстреною допомогою», бо коли у онучки була температура 40, то вона дійсно надіялась на Божу дію через пастора церкви. Давала жертву подяки Богу – по факту, за зцілення коліна, за повернення сина (був відсутнім 1 рік 9місяців),але Бог дав слово, що має план на синове життя і вона трималась цього Слова, за терпіння у відносинах з чоловіком. І з вірою наперед дала жертву подяки Богу за усвідомлене спасіння і членство у нашій церкві її чоловіка і рідні.
   Сестра Ніна дякувала Богу за пізнання Його, як особистого Господа і Спасителя, за її членство у церкві «Дім  Слави Божої», за зцілення щитовидної залози, за зцілення ока після операції, за пастора Романа і пастора ДЦ Лєну, через яких Бог особливо діє у її житті.
   Чуттєвою була жертво подяки сестри Валі, яка дякувала Богу за збереження її життя при небезпечному спалаху вогню, за те, що Господь дає можливості для успіху і мудрість використовувати ці можливості. З вірою дякувала Богу за спасіння батька і друзів.
   Перед молитвою пастор Роман пояснив, що жертва подяки Богу – це є практична проповідь, з реальним результатом отриманої відповіді Бога на твою віру. Вся церква підтримала пастора у молитві за сестер, проголошуючи будівничі слова , які підкріпляли б їх віру.
   На завершення цього незвичайного кафедрального служіння, у особливій Божій присутності, єдності і любові церква приймала причасть з усвідомленням великої благодаті і милості кожного християнина мати можливість бути причасним до сім’ї Живого Бога, Спасителя і Господа нашого Ісуса Христа.



Пастор церкви






Поетична сторінка


Розкрий свій поетичний талант

Голосування.

Чи допоміг Вам, наш сайт пізнати Слово Боже

 

 



скачать часы для сайта
На даний момент 69 гостей на сайті

Календар подій

 тра   червень 2019   лип

пвсчпсн
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Біблія

Голосування

Як Ви оцінюєте наш сайт?

 

 

 


Ми на вашому сайті






Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU