here numerology life path 36/9 december 15 tarot card click the following article number numerology calculator
Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

.

  • "Від доброго слова - змінюється настрій, а від мудрої поради - життя" -
  • "Істинно могутній той, хто перемагає сам себе" -
  • "Там, де закінчується терпіння - приходить витривалість" -
  • "На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади" -
  • "Господь - Твердиня мого життя" -
  • "Щоб дійти до мети, треба насамперед іти" -
  • "Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім." -   (Дії 16:31)
  • "...Я прославлю дім слави Своєї !" - (Ісаї 60:7)


Кафедральне служіння 04.11.18

PDFДрукE-mail

   Кожен християнин, який не є номінальним, а дійсно живе Словом нашого Бога, з нетерпінням очікує можливості бути у єдності з Тілом Господа і учасником Причастя . А так, як наша церква  «Дім Слави Божої» є живим Тілом Христа, то кожне кафедральне служіння церкви, і зокрема, перші служіння місяця є очікуваними, бажаними і неформальними.
Таким і було кафедральне служіння 4 листопада 20198 року.
   Серця присутніх для реальної зустрічі з Небесним батьком, відкрило радісне і гучне прославлення, а глибоке і щире  поклоніння дало можливість кожному виразити Господу свою любов і подяку.
   Щирими були жертви подяки Богу від сестер Наталі, Емми і Валентини.
   Сестра Наталя подякувала Богу по факту: у неї на роботі була ситуація, яка тривалий час не вирішувалась, тримаючи колектив у неправильному стані, проте її молитви і вірність Бога повернули цю ситуацію на добро.
   Сестра Емма справлялася з переповнюючими її емоціями, і з особливими словами любові, дякувала Богу за церкву «Дім Слави Божої», за пастора Романа, за те, що весь час вона відчуває себе у дійсно у Батьківському домі, бо не отримавши любові земного батька, вона отримує її від Небесного.
   Емоційною була і жертва подяки Богу сестри Валі, вона по факту дякувала Богу за всі успіхи у її житті, навчанні і спорті, служінні і сім’ї. З вірою дякувала Богу за подальші здобутки у спорті, за реальне спасіння її батька і за повернення на добро ситуації у її сім’ї.
   Перед молитвою пастор Роман пояснив, що жертва подяки Богу – це є практична проповідь, з реальним результатом отриманої відповіді Бога на твою віру. Вся церква підтримала пастора у молитві за сестер, проголошуючи будівничі слова , які підкріпляли б їх віру.
   Молитви церкви  «Дім Слави Божої» під час благословіння дітей є завжди помазаними, усвідомленими і по особливому чуйними, бо кожен із вірою молиться, як за свою дитину. Саме такими були молитви за малесеньких Даниїла і Тимура.
   Спочатку церква благословляла сестру Олену із малесеньким Даниїлом. Пастор Роман зауважив перед молитвою, що помазанець Божий Даниїл теж колись був маленьким, але головним в його житті було Боже благословіння. Тому вся церква молилась за Даника з вірою у те, що його все життя буде у Божому благословінні і захисті.
   Так само і сестра Лєна з усвідомленням необхідності Божої долі і захисту для свого сина, принесла Тимурчика на церковне благословіння. У молитві за цих дітей наша церква посвячувала їх Небесному Отцю і всі одностайно просили милості та благодаті для їх  духовного, душевного, фізичного життя.
   Особливою частиною кафедрального служіння було прийняття Причасті. У глибокому поклонінні Господу, слова з псалмів торкалися сердець присутніх, кожен мав необхідний час для того, щоб відкрити думки і почуття Богу, розкаятися за неправильні слова, думки, дії, які допускали упродовж місяця, просити прощення за свою слабкість. Пастор просив Бога очищати наші серця, і щоб усі з вірою приймати реальне очищення Тілом і Кров’ю Ісуса, висловлюючи свою любов і вдячність за спасіння, зцілення, звільнення та реальні Божі чудеса у житті.



Пастор церкви






Поетична сторінка


Розкрий свій поетичний талант

Голосування.

Чи допоміг Вам, наш сайт пізнати Слово Боже

 

 



скачать часы для сайта
На даний момент 9 гостей на сайті

Календар подій

 чер   липень 2019   сер

пвсчпсн
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Біблія

Голосування

Як Ви оцінюєте наш сайт?

 

 

 


Ми на вашому сайті






Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU