here numerology life path 36/9 december 15 tarot card click the following article number numerology calculator
Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

.

  • "Від доброго слова - змінюється настрій, а від мудрої поради - життя" -
  • "Істинно могутній той, хто перемагає сам себе" -
  • "Там, де закінчується терпіння - приходить витривалість" -
  • "На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади" -
  • "Господь - Твердиня мого життя" -
  • "Щоб дійти до мети, треба насамперед іти" -
  • "Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім." -   (Дії 16:31)
  • "...Я прославлю дім слави Своєї !" - (Ісаї 60:7)


Кафедральне служіння 07.10.18

PDFДрукE-mail

   На кафедральному служінні церкви «Дім Слави Божої» у неділю 07.10.2018 року,  прославлення було гучне і величне . Це створило обстановку щирої радості зустрічі з Богом. А глибоке і зворушливе  поклоніння наповнило відкриті серця присутніх вдячністю нашому Господу за приналежність до сім’ї Божої.
   Атмосферу наповненості Славою Божою цього зібрання, продовжувало служіння - жертви подяки Богу.
   Сестра Ангеліна давала жертву подяки за реальні і кардинальні зміни у житті її сім’ї, по факту дякувала за те що в ситуації з операцією її онуки Ріми Бог настільки все тримав у Своїх руках, що без сліз вдячності про це розповісти неможливо, дякувала Богу за церкву і молитви за Ріму, за реальні успіхи усіх онуків і у навчанні ,і у спорті, за те, що її сім’я у повному здоров’ї. З вірою наперед давала жертву подяки Богу за те, що до кінця цього року Бог надприродньо  покриє погашення всіх фінансових кредитів і боргів.
   Сестра Валя також дякувала Богу за успішну операцію і післяопераційну реабілітацію своєї сестрички Ріми, яка у м. Вінниця. Давала жертву подяки Богу за те, що Бог по особливому та реально  піднімає її у спортивних досягненнях. З вірою дякувала Богу за абсолютне уздоровлення, за те, що ніякі травми не впливатимуть на її спортивну кар’єру і за реальне покаяння її батька.
   Утверджуючись у особливому благословінні через служіння жертви подяки Богу, сестра Тетяна давала жертву подяки за те що в її житті відбувається виконання волі Божої, дякувала за відкриті серця дітей, яким вона євангелізує і вони почали її чути. З вірою жертвувала для Бога за утвердження в Ісусі Христі її доньки, за її особистий бізнес і за те щоб Настя утверджувалась, як особистість.
   Пастор Роман, перед молитвою за сестер, сказав, що таке служіння – жертва подяки Богу, особливо піднімає нашу віру і усовує всі перешкоди диявола у отриманні того в що повірили. Благословенні сестри отримали велике наповнення Духом Святим під час молитви за них пастора церкви Романа і всієї церковної спільноти.
   Схиляючи голови у глибокому поклонінні Господу, кожен член церкви відкривав своє серце перед Богом, щоб бути готовим достойно прийняти Господню причасть. Слова псалма поклоніння, проникали у саме серце «Ранами Твоїми зцілений, любов’ю прощений, Благодаттю я спасенний. Ніколи не забуду я, що  заплачена ціна Кров Ісуса, Кров Христа!». У молитві до причасті, пастор церкви просив у Батька, щоб кожен член церкви усвідомлював, що Причасть це свобода для кожного з нас, яку Ісус приніс через Голгофу. Це визначений Богом шлях бути у вічності через Ісуса Христа – хто не має Ісуса Христа в собі, той не має вічності.  Причасть ми приймаємо виключно по вірі, усвідомлюючи її духовне значення. Молячись, пастор Роман призивав Господа, щоб Його чистота і сила Духа Святого наповнювала наші недосконалі серця і Його мир та спокій панували у кожному з нас.



Пастор церкви






Поетична сторінка


Розкрий свій поетичний талант

Голосування.

Чи допоміг Вам, наш сайт пізнати Слово Боже

 

 



скачать часы для сайта
На даний момент 79 гостей на сайті

Календар подій

 жов   листопад 2018   гру

пвсчпсн
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Біблія

Голосування

Як Ви оцінюєте наш сайт?

 

 

 


Ми на вашому сайті






Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU