here numerology life path 36/9 december 15 tarot card click the following article number numerology calculator
Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

.

  • "Від доброго слова - змінюється настрій, а від мудрої поради - життя" -
  • "Істинно могутній той, хто перемагає сам себе" -
  • "Там, де закінчується терпіння - приходить витривалість" -
  • "На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади" -
  • "Господь - Твердиня мого життя" -
  • "Щоб дійти до мети, треба насамперед іти" -
  • "Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім." -   (Дії 16:31)
  • "...Я прославлю дім слави Своєї !" - (Ісаї 60:7)


Пасха 2018р.

PDFДрукE-mail

   Перед Пасхальний тиждень закінчувався двома потужними вечорами спомину і молитви, які пройшли 30 і 31 березня 2018 р .
   Кожного вечора, церква збиралась на поклоніння і молитви. Псалми наповнювали присутніх торжеством і вдячністю Богу. Проповідувалось Слово Боже, що було жаданою духовною їжею для кожного. Червоною ниткою всього було глибоке переживання подвигу нашого Господа на Голгофському Хресті, роздуми про суть Голгофи для кожного окремо, усвідомлення неоціненної Жертви Ісуса Христа.
   Упродовж цих благословенних вечорів, у особливій Божій присутності, єдності і любові церква приймала Причасть з усвідомленням великої благодаті і милості кожного християнина мати можливість бути причасним до сім’ї Живого Бога, Спасителя і Господа нашого Ісуса Христа.      
   Ці вечори проходили на одному подиху! Ніхто не хотів іти додому, прекрасно перебувати у стані наповненості Божими любов’ю  та помазанням!
   У Великодню неділю першого квітня 2018 року, брати і сестри церкви «Дім Слави Божої» з великим трепетом сходились на це кафедральне служіння. Бо для нашої духовної церковної сім’ї, суттю віри і сповідання є те, що нашою Пасхою є Христос. І тому  кожен очікував прославити та хвалити своїми устами Господа, поклонитись Йому і приймати участь у особливому часі - перебування у Божій присутності та єднання у Причасті Господній.
   Потужним, радісним і веселим було наше благословенне прославлення! Абсолютно усі присутні, і гості та запрошені також, не могли встояти на місці. Радісними вигуками та оплесками всі підтримували наших левитів!
   Незрівнянними були вітання наших дорогоцінних діток.
   «Співи не змовкають і акордами пісень весело лунають» - так розпочинали своє привітання самі маленькі, їх підтримували старші, лунала пісенька «Свято Воскресіння» і не передати словами ті враження і задоволення коли маленькі уста славлять Великого Бога!
   Старша група недільної церковної школи, продовжувала привітання міні-сценкою: розмова квітів про воскресіння Ісуса. І нарцис, і ромашка, і сині волошки і маленькі дзвіночки, і лілія  - всі хвалять Бога: «Хай лунає пісня до Небес, бо Христос із мертвих вже воскрес»!
   Наші дітки справедливо отримали солодкі подарунки та вдячні оплески залу.
   Одностайно і усвідомленою була молитва пастора Романа і церкви за малесенького Левчика. Сім’я Чеснакова Артема принесла на благословіння свого синочка, бо усвідомлюють життєву необхідність Божого благословіння і захисту своєї дитини. Пастор і церква молились благословляючи і за сьогоднішнє і за майбутнє Лева! Радісним батькам було вручено Свідоцтво про здійснення церковного благословіння їхнього синочка.  
   Бадьорою молитвою, пастор церкви Роман Продивус розпочав свою проповідь. Христос Воскрес! - так пастор привітав усіх присутніх. Це були слова благословіння! Він молився і дякував Богу за грандіозність Цього дня і Його Жертви. Молився за те, щоб воскреслий Христос став Господарем наших сердець. І звичайно тематичною була його проповідь: «Христос воскрес для тебе». Ми викуплені, а значить ми належимо тому Хто нас викупив! Наше викуплення – то найдорожча ціна – Христос, який приніс Себе на Голгофський Хрест, за кожного, за всі наші гріхи, за всі гріхи світу. Пастор розкрив суть того, що нам дає Голгофа, і що ніякий обман диявола не затьмарить суті Пасхи! Наша Пасха – Ісус Христос! .
   Після особливого і глибокого поклоніння, пастор церкви Роман Продивус у молитві до причасті, дякував Богу за кожну краплинку Його Крові, яка для нас є очищенням, звільненням і наповненням Божою Силою. Він призвав кожного брата і сестру поклонитись у дусі правди, щоб  Господь допоміг пізнати істину.    
   Святкове кафедральне служіння пройшло на одному подиху! Приємністю для присутніх було пригощення церквою солодощами. Всі розходились наповнені Божими любов’ю  та помазанням!



Пастор церкви






Поетична сторінка


Розкрий свій поетичний талант

Голосування.

Чи допоміг Вам, наш сайт пізнати Слово Боже

 

 



скачать часы для сайта
На даний момент 35 гостей на сайті

Календар подій

 сер   вересень 2018   жов

пвсчпсн
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Біблія

Голосування

Як Ви оцінюєте наш сайт?

 

 

 


Ми на вашому сайті






Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU