here numerology life path 36/9 december 15 tarot card click the following article number numerology calculator
Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

.

  • "Від доброго слова - змінюється настрій, а від мудрої поради - життя" -
  • "Істинно могутній той, хто перемагає сам себе" -
  • "Там, де закінчується терпіння - приходить витривалість" -
  • "На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади" -
  • "Господь - Твердиня мого життя" -
  • "Щоб дійти до мети, треба насамперед іти" -
  • "Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім." -   (Дії 16:31)
  • "...Я прославлю дім слави Своєї !" - (Ісаї 60:7)


Кафедральне служіння 07.01.18

PDFДрукE-mail

   Перше кафедральне служіння церкви «Дім Слави Божої» - 7 січня 2018 року    було радісним, наповненим, очікуваним !
   Звичайно лунали колядки, всі активно виспівували хвалу і славу Господу нашому Ісусу Христу. Прославлення було в особливому піднесенні!
   Пастор Роман дякував Богу за рік, який настав і благословляв усіх присутніх, щоб шукаючи Бога, отримували духовну наснагу та відкриття і служили Богу щирим серцем.
   Також, видалось особливим і служіння – жертва подяки Богу! Бажаючим дати жертву подяки Богу аж забракло місця на сцені. Багато братів і сестер, сім’ями,  принесли жертви подяки Богу, демонструючи віру в Божу дію і Його чудеса у своєму житті.
   Сестра Таня дякувала за використані можливості дані Богом, за власне житло, за вступ у ВУЗ і з вірою жертвувала за власний бізнес і успішне служіння.
   Дякувала Богу за успішний 2017 рік сестра Валентина і з вірою за ще більш успішніший 2018 рік, за реалізацію цілей і планів під Його керівництвом.
   Сестра Ірина дала жертву подяки за спасіння її чоловіка і за те, що Бог пройшов з ними ситуацію в житті сина. З вірою жертвувала за членство і служіння її чоловіка у церкві, за реальне покаяння сина і за те, щоб Господь благословив документально мати підтвердження вирішення ситуації з її сином на його користь.
   Сім’я Павла і Роксолани дали жертву подяки Богу за благословіння у 2017 році, з вірою жертвували за покаяння Павлових батьків і бабусі, за прорив у всіх сферах життя та нові можливості в роботі.
   Саме в цей день у сестри Емми народився онук, і вона щиро дякувала Богу за можливість дати жертву подяки в такий день. Сестра ділилась тим, що обдумувала свого звіту перед Богом і усвідомила, який благий до неї Господь. З вірою жертвувала за членство у нашій церкві всіх її рідних.
   Брат В’ячеслав дякував за те, що він з Богом вже 15 років, і що це є його основним благословінням, бо Бог кардинально змінив його життя. З вірою дякував Богу за 2018 рік, щоб всі цілі і плани у відносинах з Богом, у сім’ї, служінні, євангелізації, і щоб Бог благословив бізнес Божим урожаєм.
   Сестра Тетяна дякувала за вірність Бога у минулому році, за зцілення і відновлення її організму, за служіння їй пастора церкви Романа, за вирішення справ минулого життя на її користь. З вірою дякувала за те, що у 2018 році все розпочате Богом, Він же благословить вирішенням, спасінням її сім’ї і суттєвих змін у її особистому житті.
   Потужною була жертва подяки сестри Каті, не стримуючи сліз вона дякувала Богу за її звільнення від гепатиту С. Вона з вірою дякувала Богу за налагодження відносин у її сім’ї і домі.
   Дякувала сестра Анжела Богу за благословенних своїх дітей, які є її підтримкою, допомогою, радістю, за їх спасіння, членство в церкві і служіння. З вірою дала жертву подяки Богу, за те щоб у 2018 році кожна її дитина мала своє власне житло і усі її борги будуть погашені.
   Сестра Галина, яка доїжджає аж із сусідньої області, дякувала Богу за можливість бути на цьому служінні, а також дякувала за сили і терпіння які Господь дає їй по догляду за двома рідними пристарілими людьми, одна з яких лежача.
   Сестра Аліна дякувала Богу за звільнення її від тисячних боргів і з вірою давала жертву подяки за успіх у 2018 році і за повернення вкраденого у неї дияволом в семикратному розмірі.
   Сім’я Івана і Оксани Баланецьких дякували за рік можливостей і за благословіння, за те, що 2017 рік Бог реально проживав із ними, проходив з ними складні ситуації. З вірою дали жертву подяки Богу за реальне  наближення Богом  отримання ними власного житла.
   Перед молитвою за братів і сестер, які дали жертву подяки, пастор церкви Роман Продивус назвав їх свідчення проповіддю живої віри. Це живе свідчення того, що хто по-справжньому є виконавцем Слова Божого – вірить і довіряє Богу, поступає по Його Слову, той бачить Божу руку у своєму житті. І ці жертви подяки є яскравим свідченням того, що рука Бога не коротшала і у 2018 році Бог з цими братами і сестрами і з тими хто довіриться Йому – буде у всьому.
   Закінчувалось перше кафедральне служіння у Новому 2018 році -  Причастю. Пастор Роман моливсь і просив Бога, щоб кожен хто прийматиме причасть наповнився Його життям. Щоб Дух Святий торкнувся кожного в цьому залі, омив, очистив, забрав гріх і натомість наповнив Своїм миром, силою, любов’ю.



Пастор церкви






Поетична сторінка


Розкрий свій поетичний талант

Голосування.

Чи допоміг Вам, наш сайт пізнати Слово Боже

 

 



скачать часы для сайта
На даний момент 43 гостей на сайті

Календар подій

 сер   вересень 2018   жов

пвсчпсн
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Біблія

Голосування

Як Ви оцінюєте наш сайт?

 

 

 


Ми на вашому сайті






Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU