here numerology life path 36/9 december 15 tarot card click the following article number numerology calculator
Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

.

  • "Від доброго слова - змінюється настрій, а від мудрої поради - життя" -
  • "Істинно могутній той, хто перемагає сам себе" -
  • "Там, де закінчується терпіння - приходить витривалість" -
  • "На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади" -
  • "Господь - Твердиня мого життя" -
  • "Щоб дійти до мети, треба насамперед іти" -
  • "Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім." -   (Дії 16:31)
  • "...Я прославлю дім слави Своєї !" - (Ісаї 60:7)


Кафедральне служіння 02.07.2017р.

PDFДрукE-mail

   Неординарним стало кафедральне служіння  церкви «Дім Слави Божої» 2 липня 2017 року . Звичайно, кожне Причасття є особливим, проте, ті молитви які відбувались на цьому служінні були вперше.
   Однак, все попорядку…
   Спочатку усіх підбадьорило, наше служіння прославлення гарними і радісними псалмами Хвали.
   Потім, потужним підбадьоренням стали  жертви подяки Господу двох благословенних сестер.
   Сестра Тетяна, дякувала Богу за те, що Він міцно тримає її у Своїх руках. Бог дав їй Слово і вже вона бачить реальні події, які підтверджують дію Слова Господа, а саме нарешті зрушились  вирішення на її користь земельних та майнових питань. З вірою давала жертву подяки за спасіння всієї її сім’ї .
   Сестра Лєна, давала жертву подяки Богу за реальне звільнення її від боргів. Вона розповіла, що у продовж 3-х років її переслідували атаки сил темряви: втратила роботу, тяжко захворів чоловік, прийшлось залізти у борги на операцію і життя. Вона повірила Богу і благословила самою дорогою річчю яка була у неї –  посіяла з вірою у Божий урожай… І от за короткий період, надприродно отримала  свободу від боргів, Бог дав можливість заробляти вдвічі більше ніж мала на роботі і взагалі матеріальний стан вирівнявся. З вірою давала жертву подяки за благодать щоб вся її сім’я служила Богу у церкві «Дім Слави Божої».
   Перед молитвою пастор Роман сказав, що кожна людина, яка щиро вірить Богу – отримає від Нього. Віруючий не живе як світ беручи, а дає, сіє і отримує від Бога. З особливою любов’ю церква підтримала ревною молитвою пастора Романа, який молився за благословенних сестер.
   Причасть наповнює нас вічним життям. Причасть це духовний акт єднання з Господом і Його сім’єю. Схиляючи голови і серця у глибокому поклонінні Господу, кожен член церкви відкривав своє серце перед Богом, щоб бути готовим достойно прийняти Господню причасть. Його жертва досконала, і це дає нам право жити по благодаті у повноті Божих благословінь.
   А потім, по заклику Духа Святого, пастор Роман запропонував сестрам, які вірять Богу у спасіння їх чоловіків – вийти на замісницьку молитву покаяння, з тим щоб була реальна підстава Богу руйнувати духовні і людські перепони у житті їх чоловіків щодо примирення з Отцем, життям і служінням у церкві. Сміливо семеро сестер проголошували слова покаяння за своїх чоловіків і присутність Бога у цей час відчувалась на фізичному рівні!
   Крім того, відбулась молитва за звільнення від діабету.
   Сміливість і рішучість сестер і членів церкви у цих молитвах свідчить про те, що наша церква дійсно церква Живого Бога, де вірять у те, що Він не змінний: Він спасає, зціляє, звільняє. Богу потрібні щирі і вірні серця.



Пастор церкви






Поетична сторінка


Розкрий свій поетичний талант

Голосування.

Чи допоміг Вам, наш сайт пізнати Слово Боже

 

 



скачать часы для сайта
На даний момент 106 гостей на сайті

Календар подій

Біблія

Голосування

Як Ви оцінюєте наш сайт?

 

 

 


Ми на вашому сайті






Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU