here numerology life path 36/9 december 15 tarot card click the following article number numerology calculator
Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

.

  • "Від доброго слова - змінюється настрій, а від мудрої поради - життя" -
  • "Істинно могутній той, хто перемагає сам себе" -
  • "Там, де закінчується терпіння - приходить витривалість" -
  • "На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади" -
  • "Господь - Твердиня мого життя" -
  • "Щоб дійти до мети, треба насамперед іти" -
  • "Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім." -   (Дії 16:31)
  • "...Я прославлю дім слави Своєї !" - (Ісаї 60:7)

Різдво Христове 25.12.2019р.

PDFДрукE-mail

   В середу - 25 грудня 2019 року, впродовж усього дня, наша церква «Дім Слави Божої» святкувала народження Ісуса Христа .
   Розпочиналось святкове служіння в церкві «Дім Слави Божої» 25 грудня 2019 року - в День народження Спасителя Христа, перш за все, святковим настроєм та щирими привітаннями усім братам і сестрам, гостям та запрошеним!
   Пастор церкви «Дім Слави Божої» Продивус Роман, висловив щирі привітання усім присутнім в залі з нагоди Різдва Ісуса Христа і того, що все людство живе за відліком до Різдва і після Різдва Христового, і саме Він  достойний хвали і поклоніння, наших щирих і вдячних сердець.
   Прикрашена сцена, урочиста атмосфера, надзвичайно гучна, радісна, весела хвала і прославлення Господа, урочисто-святкова коляда - принесло помазання радості, яке просто лилось із сцени в зал.
   А далі, розпочався святковий концерт за участю братів і сестер церкви, домашніх церков та служінь.
   Потужними були виступи пастора Ірини і  пастора дочірньої церкви у м. Борщів Мар’яна, які декламували свої авторські вірші. Дякуємо, бо це торкалось сердець, і звичайно, дякуємо Господу за помазання і таланти.
   Домашня церква пастора Андрія приємно здивувала всіх, це був дуже стильний і сучасний виступ. Спочатку вони представили для перегляду відеоролик «Типи християн», що викликало у всіх присутніх щире захоплення (описувати змісту немає, талановито, сучасно, з докладанням творчих сил і любові, просто необхідно переглянути). А потім,  прозвучала джазова композиція «Ісус мій найкращий друг», в якій солірували сестри Надія і Олександра, класно! Зал щиро аплодував!
   Як завжди колоритним і голосистим був виступ домашньої церкви пастора Тетяни. А в  тематичній мініатюрі приймали участь самі маленькі і юні учасники цієї домашньої церкви, за що заробили оплески і усмішки.
   Зал об’єднався оплесками і співом, коли виступали брат і сестри з нашої церкви у м. Борщів! Дякуємо, слова були потужними і водночас зворушливими, і таке професійне виконання, поєднання голосів, просто не вистачає слів, щоб змалювати ту атмосферу, яка була у залі.
   Цікавим був виступ підліткового служіння пастора Лілі. Вони представили сценку про зміст скарбів, які скарби світу і які християнські скарби. Дякуємо нашим, таким завзятим і талановитим юним акторам аматорам. Це для них, та і для всіх присутніх, був хороший євангелізаційний вихід.
   Сильним був виступ молодіжного прославлення!  Звучали авторські пісні лідерки молодіжного прославлення сестри Тетяни, молодці, зал їх підтримував стоячи!
   Виступ євангелізаційного церковного хору, цього разу, запам’ятався виконанням урочистих гімнів присвячених Господові нашому!  А на закінчення всі присутні щиро аплодували, і підтримували бадьору пісню « Ми вітаєм вас з Днем народження Христа!»  
   І ще, було особливо приємним те, що всі хто був на цьому Різдвяному святковому служінні, пригощались солодощами, з любов’ю підготовленими адміністрацією нашої найкращої церкви!
   От так, в єдності і в любові ми святкуємо, найграндіознішу подію людства!
   Чудовий час! Дякуємо нашому Господу Ісусу Христу, який народився і Різдво якого ми святкуємо, бо тільки з Ним і у Ньому ми маємо радість і щастя, насолоду проявляти себе і реалізовувати те, що Він у нас заклав!
   Христос народився – славимо Його!




Пастор церкви






Поетична сторінка


Розкрий свій поетичний талант

Голосування.

Чи допоміг Вам, наш сайт пізнати Слово Боже

 

 



скачать часы для сайта
На даний момент 228 гостей на сайті

Календар подій

 тра   червень 2020   лип

пвсчпсн
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Біблія

Голосування

Як Ви оцінюєте наш сайт?

 

 

 


Ми на вашому сайті






Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU